-
top of page

Eten & drinken

De BF-foodmarket is een groot sfeervol openluchtrestaurant met tal van foodtrucks waar je een waaier aan heerlijk streetfood kan bestellen. Met een streepje muziek op de achtergrond, leuke bars & toffe zithoeken. Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden.


Het is al lang verleden tijd dat het aanbod op een festival enkel uit de traditionele frietjes, hamburgers en hotdogs bestond. Al vele jaren is ons aanbod op het Beach Festival dan ook veel uitgebreider dan dat en vooral ook veel gevarieerder! Er is voor elk wat wils. We proberen het aanbod zo divers mogelijk te houden en tegemoet te komen aan wie glutenvrije, lactosevrije, veggie en vegan food verkiest.


Aan de drankstanden - verspreid over het hele festivalterrein - worden bier, wijnen, cava en frisdranken geschonken. Voor de koffieliefhebbers hebben we twee coffee-bars met échte barista’s.
 

Koop hier nu al online je Drink & Food voucher(s)  twv 50, 100 of 150 euro. Deze vouchers kunnen tijdens het festival in het omruilpunt omgeruild worden voor de werkelijke Drink & Food kaart waarop je nog extra tegoed kan opladen. Ter plaatse kost de kaart je 1,50 euro, als je ze vooraf online bestelt, is de service helemaal gratis.

Geen krediet meer op je Drink & Food kaart ? Je hoeft geen nieuwe kaart te kopen, je kan jouw Drink & Food kaart heropladen. Dit kan cash, met bancontact of met VISA aan 1 van de kassa's op het terrein. 

NIEUW deze editie, is het heropladen met Payconiq. Op jouw Drink & Food kaart staat een Payconiq QR-code. Scan deze, volg de stappen en laad je kaart snel en efficiënt op vanop het festivalterrein.

 

De Drink & food vouchers zijn geldig op de beide festivaldagen

Opgelet: Het is niet toegelaten om eigen drank & eten mee te brengen naar het Beach Festival.

JIO_3177.jpg
bottom of page