-
 

Eten & drinken

De BF-foodmarket is een groot sfeervol openluchtrestaurant met tal van foodtrucks waar je een waaier aan heerlijk streetfood kan bestellen. Met een streepje muziek op de achtergrond, leuke bars & toffe zithoeken. Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden.


Het is al lang verleden tijd dat het aanbod op een festival enkel uit de traditionele frietjes, hamburgers en hotdogs bestond. Al vele jaren is ons aanbod op het Beach Festival dan ook veel uitgebreider dan dat en vooral ook veel gevarieerder! Er is voor elk wat wils. We proberen het aanbod zo divers mogelijk te houden en tegemoet te komen aan wie glutenvrije, lactosevrije, veggie en vegan food verkiest.


Aan de drankstanden - verspreid over het hele festivalterrein - worden bier, wijnen, cava en frisdranken geschonken. Voor de koffieliefhebbers hebben we twee coffee-bars met échte barista’s.

De voorverkoop voor Drink & Food kaarten werd afgesloten. Je kunt ter plaatse een Drink & Food kaart aankopen aan de kassa's.

 

De Drink & Food voucher(s) die je vooraf online bestelde, kunnen in het omruilpunt op het terrein omgeruild worden voor de werkelijke Drink & Food kaart.

 

De Drink & food vouchers zijn geldig op de beide festivaldagen

Opgelet: Het is niet toegelaten om eigen drank & eten mee te brengen naar het Beach Festival.

69269753_10157145822156777_4561473882187366400_o.jpg
2022 NBF - final logo - afgeleide.png