-
top of page

JOKKE

ZA 20 JULI • 15u00

Jonas ‘Jokke’ Van Langendonck (24) is een verhalenverteller pur sang die op ingetogen en metaforische wijze de levenswijsheid uit zijn jonge leven deelt met iedereen die het wil horen.

“Verhalen vertellen is voor mij de essentie van muziek. Je eigen verhaal versmelten met dat van je omgeving, en de inspiratie die je te zien krijgt in films en series. Altijd met de kracht van de eenvoud in het achterhoofd.”
Het was Ariël Hauspie, zijn manager, die Jokke inschreef voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Sindsdien werkt hij elke dag om zijn karaktervolle stem ten volle te ontwikkelen. De muziek die hij vandaag de dag maakt sluit nauwer aan bij de kleinkunst, met verhalen die overal over kunnen gaan. Maar wel met de ritmiek, de melodie en invloeden uit zijn hiphopcarrière. Waar kleinkunst vaak maatschappijkritisch is, heeft Jokke het meer over de alledaagse problemen uit onze huidige maatschappij. Soms snijdt hij dieper. Zo is zijn meest recente single ‘Verdwijnen Is Slechts Een Idee’ een prachtig eerbetoon aan een fan die uit het leven stapte.

België

Verdwijnen Is Slechts Een Idee

Zit Zat Zot

Leven Om Te Leven

bottom of page