-
top of page

PRAKTISCH

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Maritiem Park Nieuwpoort 

 Het Beach Festival vindt plaats in het Maritiem Park in Nieuwpoort met een prachtig zicht op de Jachthaven.

Bereikbaarheid

De fiets of het openbaar vervoer is steeds een goed idee.

 

FIETS

Maak gebruik van de gratis fietsparking naast het festivalpark.

 

TRAM

De dichtstbijzijnde tramhaltes zijn Nieuwpoort Ysermonde (richting De Panne) en Nieuwpoort Cardijnlaan (richting Oostende). 
Het festivalpark kun je te voet bereiken (10 min) vanaf 
de tramhaltes.
Neem een kijkje op de website van de Kusttram voor meer informatie. Er worden extra trams voorzien op vrijdag- en zaterdagavond.

 

WAGEN

Maak gebruik van de Beach Festival Parking ter hoogte van de Nieuwe Yachthavenweg. Vanaf de Beach Festival Parking bereik je het festivalpark te voet (30 min). 
Koop je parkeerticket voor €10 per dag via Ticketmaster.

De Beach Festival Parking is zowel op vrijdag als zaterdag open vanaf 09u00 en sluit telkens om 01u30. 

MOTO

Kom je met de moto? Maak gebruik van de motoparking ter hoogte van de Kromme Hoek. Volg de motoparking bewegwijzering bij aankomst in Nieuwpoort.

Locatie

ETEN EN DRINKEN

De BF-foodmarket is een groot sfeervol openluchtrestaurant met tal van foodtrucks waar je een waaier aan heerlijk streetfood kan bestellen. Met een streepje muziek op de achtergrond, leuke bars & toffe zithoeken. Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden.


Het is al lang verleden tijd dat het aanbod op een festival enkel uit de traditionele frietjes, hamburgers en hotdogs bestond. Al vele jaren is ons aanbod op het Beach Festival dan ook veel uitgebreider dan dat en vooral ook veel gevarieerder! Er is voor elk wat wils. We proberen het aanbod zo divers mogelijk te houden en tegemoet te komen aan wie glutenvrije, lactosevrije, veggie en vegan food verkiest.


Aan de drankstanden - verspreid over het hele festivalterrein - worden bier, wijnen, cava en frisdranken geschonken. Voor de koffieliefhebbers hebben we twee coffee-bars met échte barista’s.
 

Koop nu al online je Drink & Food voucher(s) t.w.v. 50, 100 of 150 euro. Deze vouchers kunnen tijdens het festival in het omruilpunt omgeruild worden voor de werkelijke Drink & Food kaart waarop je nog extra tegoed kan opladen. Ter plaatse kost de kaart je 1,50 euro, als je ze vooraf online bestelt, is de service helemaal gratis.

 

Geen krediet meer op je Drink & Food kaart ? Je hoeft geen nieuwe kaart te kopen, je kan jouw Drink & Food kaart heropladen. Dit kan cash, met bancontact of met VISA aan 1 van de kassa's op het terrein. 

 

Nieuw! Tijdens deze editie, is het heropladen met Payconiq. Op jouw Drink & Food kaart staat een Payconiq QR-code. Scan deze, volg de stappen en laad je kaart snel en efficiënt op vanop het festivalterrein.

 

De Drink & food vouchers zijn geldig op de beide festivaldagen

Opgelet! Het is niet toegelaten om eigen drank & eten mee te brengen naar het Beach Festival.​

Eten en drinken
OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

OVERNACHTEN

In de onmiddellijke omgeving van het Maritiem Park in Nieuwpoort zijn er heel wat overnachtingsmogelijkheden.

Surf naar visit-nieuwpoort.be of informeer even bij Toerisme Nieuwpoort via toerisme@nieuwpoort.be.

Toerisme Nieuwpoort-Bad |  Hendrikaplein 11, 8620 Nieuwpoort

Toerisme Nieuwpoort-Stad | Marktplein 7, 8620 Nieuwpoort