-
top of page

TICKETS

PRIJZEN
Dagticket (vr 4 AUG)
€ 82 (incl. BTW en toilet)
Guesthouse (vr 4 AUG)
€ 200 (incl. BTW en € 38 Drink & Food)
Dagticket (za 5 AUG)
€ 82 (incl. BTW en toilet)
Guesthouse (za 5 AUG)
€ 200 (incl. BTW en € 38 Drink & Food)
Weekendticket ( 4 en 5 AUG)
€ 156 (incl. BTW en toilet)

Tickets worden pas in juli, in aanloop naar het festival bezorgd. We kiezen bewust voor deze uitgestelde verzending met als voornaamste doel de handel op de zwarte markt en ticketfraude tegen te gaan. 

Tip! Download de Ticketmaster applicatie op je gsm. Je ontvangt er jouw tickets digitaal, zo hoef je ze niet af te drukken.

qr-code-be-android.png
qr-code-be-ios.png
20220804 beach festival - 86.jpg

DRINKS & FOOD

Koop hier nu al online je Drink & Food voucher(s) t.w.v. 50, 100 of 150 euro. Deze vouchers kunnen tijdens het festival in het omruilpunt omgeruild worden voor de werkelijke Drink & Food kaart waarop je nog extra tegoed kan opladen. Ter plaatse kost de kaart je 1,50 euro, als je ze vooraf online bestelt, is de service helemaal gratis.

HERLADEN

Geen krediet meer op je Drink & Food kaart ? Je hoeft geen nieuwe kaart te kopen, je kan jouw Drink & Food kaart heropladen. Dit kan cash, met bancontact of met VISA aan 1 van de kassa's op het terrein. 

Nieuw! Sinds deze editie, is het heropladen met Payconiq. Op jouw Drink & Food kaart staat een Payconiq QR-code. Scan deze, volg de stappen en laad je kaart snel en efficiënt op vanop het festivalterrein.

YDI05560172.jpg
DRINKS & FOOD
HERLADEN
VIP GUESTHOUSE
PARKING
MEER INFO

VIP GUESTHOUSE

Een Guesthouse ticket biedt je volgende voordelen:

  • Aparte rij aan de ingang waardoor je vlotter op het festivalterrein komt.

  • Toegang tot de Guesthouse zone, een plek waar je helemaal tot rust kan komen.

  • Toegang tot de Guesthouse zone, met Guesthouse Drinks & Food.

  • Toegang tot de Guesthouse toiletzone.

  • Een Guesthouse ticket omvat de toegang tot het festivalterrein en een Drink & Food kaart ter waarde van 38 euro.

Een Guesthouse ticket kost 200 euro (inclusief BTW en toilet) per dag. Er zijn geen weekendtickets beschikbaar voor het Guesthouse. Indien je vrijdag en zaterdag in het Guesthouse wenst te vertoeven, koop je 2 aparte tickets.

 

PARKING

Koop je parkingticket voor de Beach Festival Parking voor 10 euro (inclusief BTW) per dag.

MEER INFO

Heb je een ticketvoucher van een vorige editie?

Neem even contact op met beachfestival@twice.be zij kunnen je verdere instructies bezorgen.

 

Had je al (een) Drink & Food voucher(s) gekocht?

Opgepast! De Drink & Food voucher en kaart van vorige edities zijn niet herbruikbaar deze editie.

Heb je tickets besteld maar vind je ze niet terug in jouw mailbox?

Eén adres: support@ticketmaster.be . Zij helpen je graag verder!

 

Opgelet: Tickets koop je enkel via het officiële ticketverkoopkanaal van Beach Festival: Ticketmaster.be !

Opgelet met het ticketaanbod via frauduleuze websites, tweedehandssites en sociale media! Er is een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.

  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.

  • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.

  • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de her-verkoper.

 

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via het officiële ticketkanaal van Ticketmaster, geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

 

TOEGANG VOOR KINDEREN 

Het Beach Festival is gratis voor kinderen tot 12 jaar (alle kinderen geboren na 04/08/2011). Toegang enkel indien begeleid door een meerderjarige. Er wordt rekening gehouden met de exacte leeftijd op het moment van het festival, niet met het geboortejaar. Zorg ervoor dat je de leeftijd van jouw kind steeds kan bewijzen aan de hand van een Kids-ID.

Het festival richt zich echter specifiek tot een volwassen publiek en er worden geen faciliteiten voor kinderen voorzien.

De oren van uw kind zijn in volle ontwikkeling. Zorg voor passende gehoorbescherming om schade te voorkomen.

YDI05363-163.jpg
bottom of page