-
 
TICKETS

Tickets

Koop nu jouw festivalticket voor het Beach Festival!

 

Tickets voor vrijdag 5 augustus kosten 54 euro (inclusief BTW en toilet).

Tickets voor zaterdag 6 augustus kosten 75 euro (inclusief BTW en toilet).

Indien je een weekendticket koopt (vrijdag en zaterdag) dan betaal je 124 euro (inclusief BTW en toilet).

Koop hier nu ook al online je Drink & Food voucher(s)  twv 50, 100 of 150 euro. Deze vouchers kunnen tijdens het festival in het omruilpunt omgeruild worden voor de werkelijke Drink & Food kaart waarop je nog extra tegoed kan opladen. Ter plaatse kost de kaart je 1 euro, als je ze vooraf online bestelt, is de service helemaal gratis.

Koop je parkingticket voor de Beach Festival Parking voor 10 euro (inclusief BTW) per dag.

Een parkingticket voor vrijdag 5 augustus koop je hier.

Een parkingticket voor zaterdag 6 augustus koop je hier.

Had je al (een) ticket(s) gekocht?

Tickets die gekocht werden voor het Beach Festival op zondag blijven geldig op vrijdag 5 augustus 2022.

Tickets die gekocht werden voor het Beach Festival op zaterdag blijven geldig op zaterdag 6 augustus 2022.

 

Had je al (een) Drink & Food voucher(s) gekocht?

De Drink & Food voucher(s) blijven geldig en deze kunnen op beide dagen gebruikt worden.

Heb je tickets besteld maar vind je ze niet terug in jouw mailbox?

één adres: help@ticketmaster.be . Zij helpen je graag verder!

 

Opgelet: Tickets koop je enkel via het officiële ticketverkoopkanaal van Beach Festival: Ticketmaster.be !

Opgelet met het ticketaanbod via frauduleuze websites, tweedehandssites en sociale media! Er is een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.

  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.

  • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.

  • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de her-verkoper.

 

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via het officiële ticketkanaal van Ticketmaster, geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op  www.ilovemyticket.com  en via  FOD Economie .

 

Toegang voor kinderen 

Het Beach Festival is gratis voor kinderen tot 12 jaar (=alle kinderen geboren na 07/08/2010). Toegang enkel indien begeleid door een meerderjarige. Er wordt rekening gehouden met de exacte leeftijd op het moment van het festival, niet met het geboortejaar. Zorg ervoor dat je de leeftijd van jouw kind steeds kan bewijzen aan de hand van een Kids-ID.

Het festival richt zich echter specifiek tot een volwassen publiek en er worden geen faciliteiten voor kinderen voorzien.

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png
2022 NBF - final logo - afgeleide.png