-
top of page

Toegankelijkheid

Beach Festival werkt samen met Inter om de toegankelijkheid van het festival voor personen met een handicap te optimaliseren.

 

Wat voorzien we?

  • Parkeerplaatsen dichtbij voor personen met een beperking

  • Een toegankelijk festivalterrein

  • Een rolstoelpodium

  • Toegankelijk sanitair

  • Toelating voor het gebruik van een klapstoel

  • Inter-vrijwilligers die assistentie bieden tijdens het festival 

Wil je gebruik maken van deze faciliteiten? Bestel dan jouw tickets, vul dit aanvraagformulier in en bezorg ons een bewijsdocument van je beperking per e-mail.

OPGEPAST! Het is niet meer mogelijk een vooraf aanvraag te doen voor het gebruik van voorzieningen voor bezoekers met een beperking. De Inter parking is volzet. We kunnen je verwijzen naar de openbare parkeerplaatsen voor mensen met een handicap in de omgeving.

Je kan je voor het gebruik van het rolstoelpodium of toegankelijk sanitair aanmelden bij de Inter-vrijwilligers aan de ingang of aan het rolstoelpodium. Zij bekijken dan of je er gebruik van kan maken. Heb je een onzichtbare handicap, breng dan zeker een medisch bewijsdocument mee.

Vóór het festival sturen we je dan de nodige info en documenten waarmee je gebruik kan maken van deze faciliteiten.

 

Indien je specifieke vragen hebt over de toegankelijkheid van het Beach Festival, contacteer dan best beachfestival@inter.vlaanderen. Indien je algemene vragen hebt, contacteer dan beachfestival@twice.be.

Label_inter_event2022_liggend.jpg
2022 NBF - final logo - afgeleide.png
bottom of page