-
top of page

STING

VR 19 JULI • 21u30

Sting onderscheidt zich als een veelzijdig talent: componist, singer-songwriter, acteur, auteur én activist. Hij drukte een onuitwisbare stempel door in 1977 samen met Stewart Copeland en Andy Summers de wereldberoemde band ‘The Police’ op te richten. Hij ging solo in 1985 en won al 11 Grammy's, twee Brits, een Golden Globe, een Emmy, vier Oscarnominaties, een Tony-nominatie en verkocht maar liefst 100 miljoen albums.

Een ‘My Songs’ concertavond biedt een levendige showcase van Sting’s meest onsterfelijke hits met klassiekers als ‘Fields of Gold’, ‘Roxanne’, ‘Every Breath You Take’, ‘Message in a Bottle’ en andere iconische nummers. Pers en publiek zijn uiterst lovend en bevestigen Sting’s status als uitzonderlijk performer met een ronduit indrukwekkend repertoire.

Hij wordt tijdens zijn ‘My Songs’ tournee steeds vergezeld door een fenomenaal rock ensemble. Het concert op Beach Festival Nieuwpoort op vrijdag 19 juli belooft dus een weergaloze avond vol muziek en entertainment die voor altijd in het geheugen gegrift zal worden.

Verenigd Koninkrijk

Every Breath You Take

Shape Of My Heart

Englishman in New York

bottom of page